A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Незалежна Україна

З нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України Тростянецькою бібліотекою була організована для своїх читачів книжкова виставка. Перегляди літератури, матеріали яких висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України. Представлена література розкриває історію появи українського національного прапора, його використання в Україні у різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час.

10:15 19.08.2021

День Конституції

В Україні 28 червня грандіозно святкують День Конституції. У цей день 1996 року Верховна рада прийняла Основний закон. Тепер 28 червня - не лише визначний момент в історії, але й особлива дата для кожного патріота.

10:08 25.06.2021

Вічна память загиблим

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалася в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

09:52 22.06.2021

День вишиванкі

Тростянецька бібліотека філія щиро вітає усіх з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури-з Днем вишиванки! Вишиванка є символом краси, здоров'я і щасливої долі. Її вважають оберегом української нації. День вишиванки не національне свято, а всесвітнє. До цього дня були проведені виховні заходи, історія виникнення вишиванки, а також книжкова виставка, на яку завітали учні 1-3 класів Тростянецької ЗЗСО школи разом з нашою місцевою майстринею Смолінською Лесею Леонідівною зі своїми роботами!

12:20 25.05.2021

8 травня день примирення

День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізує не тріумф переможців над переможеними, а має бути нагадуванням про страшну катастрофу.

16:01 08.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень