A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Година мужності ''Крути - невгасимий вогонь української волі''

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника. До цього пам'ятного дня Слов'яносербська гімназія, будинок культури та бібліотека провели спільну годину мужності ''Крути - невгасимий вогонь української волі'', на яку були запрошені учні 8 та 9 класів. Під час заходу діти дізналися про героїзм юнаків патріотів та читали патріотичні вірші. Пам'ять полеглих героїв під Крутами вшанували хвилиною мовчання.

15:20 29.01.2024

Історична година ''Соборність рідної землі''.

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Лише сильна держава та сильна влада може убезпечити націю від служіння чужим інтересам. Ось чому ми зобов’язані плекати ідеал власної соборної держави й віддавати йому всі свої сили та здібності. Об’єднавча акція 1919 року залишила глибинний слід в історичній пам’яті українців. Сьогодні українцям знову приходиться боротися за свою єдність, захищати цілісність і суверенітет рідної країни. До Дня Соборності України Слов'яносербська гімназія, будинок культури та бібліотека провели спільний захід - історичну годину ''Соборність рідної землі''.

12:41 22.01.2024

Година вшанування ''Трагічна сторінка в історії України''

Стійкість, безстрашність і непереможність українських захисників Донецького аеропорту відтепер стали невід’ємною частиною нашої історії боротьби за незалежність України. За неймовірну мужність та нескореність їх назвали «кіборгами». Форпост, який вони захищали, став символом української мужності, оплотом українського духу. Слов'яносербська бібліотека та будинок культури провели годину вшанування ''Трагічна сторінка в історії України '' та підготували книжкову виставку ''Незламні кіборги'', на якій представлений роман С.Лойка “Аеропорт”, написаний на основі реальних подій та книги інших українських письменників. Мужність та героїзм українських вояків було вшановано хвилиною мовчання.

11:30 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень