Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Слов'яносербська бібліотека та будинок культури підготували для дітей бібіліопікнік

Влітку завжди читається більше – є час на читання, на роздуми над змістом.  Ось і ми зібралися сьогодні на бібліопікнік «Острів читання на планеті Літо» для того, щоб разом провести час та згадати свої улюблені книги.  Учасники заходу  згадували свої улюблені книги та цікаві моменти, пов’язані з читанням. Слов'яносербська бібліотека та будинок культури підготували для дітей різноманітні ігри, що пов’язані з літературою, читання. Дітям було запропоновано Книжкове меню: казкові бутерброди- «Моя улюблена казка»; пізнавальні сендвічі- «Книжечка новенька дітям до серденька»; загадкове асорті- «Коли мудрий – відгадай» . Літературна піца- ''Книжкова схованка''. Було цікаво! Було атмосферно! Учасники бібліопікніка понесли додому позитивні емоції та бажання знову прийти в бібліотеку. В кінці як і зазвичай на бібліопікнику всіх пригостили солодощами.

15:00 11.06.2024

У рідному краї цвітуть вишиванки''

Усе навколо завмирає, Коли вдягаю вишиванку. Лиш серце радісно палає, Мов промінь сонця на світанку. Коли вдягаю вишиванку, Немов в любові признаюся Своїй країні ніжно й палко, Вдягну і Господу молюся За мир та спокій в Україні! Щоб вишивані візерунки У долю кожної родини  Внесли приємні подарунки.

12:45 16.05.2024

Ми всі одна сім’я!

Ми всі одна сім’я, Єдина ми родина – У кожнім нашім “я” Частинка України! Ми всі одна сім’я, Єдина ми родина – Мільйони різних “я”, А разом – Україна!  15 травня святкують Міжнародний день сім'ї. Слов'яносербська гімназія, будинок культури та бібліотека долучились до свята. З цієї нагоди працівники Слов'яносербсьгого  будинку культури, бібліотеки та старостату підготували флешмоб ''Єдина родина - єдина Україна'', діти намалювали малюнки  ''Я намалюю на папері щасливу родину''.

11:57 15.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень