A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

"Ангели, які тримають небо''

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

15:39 20.02.2024

Читання в голос - це корисно!

Щорічно у першу середу лютого в світі відзначають цікаве, корисне свято - Всесвітній день читання вголос. У цей  день до Слов'яносербської бібліотеки завітали учні 5 класу, де їх познайомили з історією свята  та розповіли про те, що читати вголос корисно. Воно розвиває грамотність, швидкість мовлення, розширює мовний запас, покращує розуміння й активне слухання. На заході звучали вірші Ліни Костенко, діти читали вголос оповідання та взяли книги для домашнього читання.

16:25 07.02.2024

"Подорож безпечною мережою''

Люди об'єднуються для того, щоб підвищити освідченість з  питань безпеки онлайн. Інтернет є прекрасним місцем як для навчання так і для відпочинку. Але як і весь реальний світ, мережа теж може бути небезпечною. До Дня безпечного Інтернету  Слов'яносербська бібліотека та будинок культури провели для учнів  6 класу вікторину ''Подорож безпечною мережою''. Впродовж заходу діти знайомилися з правилами безпечного користування всесвітньою мережею, обговорювали віртуальні загрози та відгадували загадки.

16:13 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень