A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Осінь чарівниця!

Ось і настала довгоочікувана осіння пора. Час мрій і нових звершень.Природа-чудова майстерня. Вона подарувала людині не тільки захоплюватися ії красою, але нагородила дивовижною здатністю фантазувати, творити незвичне з ії дарів. Слов`яносербський будинок культури та бібліотека провели захід для учнів 3 класу "Осінь в гості завітала". Була підготовлена  вікторина, в якої діти приймали активну участь та був проведений майстер клас "Осінній букет".

16:16 16.10.2023

Година спілкування

15 вересня відзначають Міжнародний день демократії. Це свято було створено після рішення Генеральної Асамблеї ООН у 2007 році. Вперше його святкували у 2008 році. До цієї дати Слов'яносербський будинок культури та бібліотека провели годину спілкування з учнями школи.

15:05 15.09.2023

Виставка "Читайте новинки"

Шановні користувачі!!! Слов'яносербська бібліотека пропонує до вашої уваги книжкову виставку  ''Читайте новинки '' на якій представлені нові книжки, які надійшли до нашої бібліотеки. Запрошуємо до приємного читання.

16:26 14.09.2023

Інформаційний стенд до Міжнародного дня пам'яті жертв насильницьких зникнень

За останні роки у понад 80-ти державах світу жертвами насильницького зникнення стали понад 50 тис. людей. Відчуття цілковитої беззахисності стає притаманним не лише жертві чи її близьким родичам, але й накладає відбиток на все суспільство. 30 серпня Міжнародний день пам'яті жертв насильницьких зникнень. До цієї дати Слов'яносербський будинок культури та бібліотека оформили інформацій стенд.

15:45 30.08.2023

Прапор для держави - це ознака сили, це ознака слави!

З нагоди свята Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора  Слов'яносербська бібліотека провела цикл масових заходів. Увазі користувачів оформлено книжкову виставку ''Миті історії української Незалежності '', проведено виховну годину ''Прапор для держави - це ознака сили, це ознака слави'' та годину спілкування ''Моя країна Україна ''.

14:18 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень