Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Згадуємо події Бабиного Яру

Колектив Великоплосківського ЗЗСО із сумом згадує події Бабиного Яру. Протягом вересня були проведені класні години, організовано перегляд документальних фільмів, підготовлена фотовиставка. Пам'ятаємо...

15:48 28.09.2021

Проведення Олімпійського тижня у початковій школі Великоплосківського ЗЗСО

З 6 по10 вересня в початкових класах Великоплоскiвського ЗЗСО було проведено "Олiмпiйський тиждень". Учнi виконували рiзнi естафети, спортивнi змагання, малювали малюнки на тему "Спорт", робили аплiкацii, лепбуки, дiзнались багато цiкавих фактiв про олiмпiйськi iгри. Тиждень пройшов цiкаво та весело. Всi отримали велике задоволення та були нагородженi грамотами та призами.

15:20 13.09.2021

Всесвітній день надання першої медичної допомоги

Колектив Великоплосківського ЗЗСО  долучився до відзначення Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги. Вчитель Шульгін Олексій Григорович провів майстер клас з надання першої медичної допомоги серед учнів 10 класу. Класний керівник 5 класу Храмова Ірина Василівна провела з учнями виховну бесіду. Медична сестра закладу   роз'яснила учням 6 б класу правила надання першої медичної допомоги. Сподіваємося, що це ніколи не знадобиться нашим учням, але готуємо їх до успішного самостійного життя!

14:39 13.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень