Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КП "СІЛЬКОМУНГОСП"

На території с.Великоплоске КП "Сількомунгосп" встановили пожежний гідрант

На території будинку культури села Великоплоске КП "Сількомунгосп" встановили  пожежний гідрант. Гідрант є джерелом води, яке може бути використане у разі пожежі для подачі води пожежним службам. Це забезпечує безпеку та захист будівлі та її відвідувачів. Працівники підприємства для забезпечення стабільності заповнили проміжки навколо гідранту сумішшю з піску та цементу; підключили водопровідні труби до гідранту, переконавшись у герметичності з'єднань та перевірки його працездатності. Після виконаних робіт встановили раму люка.

15:27 21.06.2023

Дезінфекція водопроводу

Дотримуючись встановлених вимог, КП "Сількомунгосп" здійснює необхідні заходи щодо забезпечення безпеки та якості питної води споживачам. Сьогодні біло проведено дизенфекцію водопроводу. Дезінфекція водопроводу є важливою та необхідною процедурою. Це ефективний спосіб знищення та усунення бактерій, вірусів та інших мікроорганізмів, які можуть перебувати у воді та трубопроводах. Ця процедура гарантує, що вода, яка постачається споживачам, відповідає встановленим нормам та стандартам якості.

15:58 14.06.2023

Підключення нового абонента до води

КП "Сількомунгосп" підключили нового абонента до води до свердловини на віулиці Одеська. Були проведені відповідні роботи, щоб переконатися, що вода безпечна для використання та відповідає встановленим стандартам. Виміряли тиск у системі, перевірку витрати води та загальну оцінку ефективності нового підключення.

08:17 29.05.2023

Ремонт водопроводу

Працівниками КП «Сількомунгосп» було успішно усунуто витік на водопроводі, який виник на вулиці Одеській. Оскільки витік у системі водопостачання може призвести до серйозних наслідків, включаючи втрату води, пошкодження інфраструктури та проблеми із забезпеченням водою для населення та підприємств, то проблему було усунуто негайно.

16:50 23.05.2023

Поточний ремонт магістралі

28 лютого працівниками КП «Сількомунгосп» було виявлено великий пробій на лінії свердловини №1 в районі вулиці Молодіжна. Протягом двох днів робітниками підприємства та робітниками з благоустрою Великоплосківської сільської ради було проведено об’ємну роботу з усунення проблеми. Було викопано та облаштовано новий оглядовий колодязь, замінено комплектуючі та встановлено чергову точку обліку для споживачів дільниці по вулиці Молодіжна.

12:40 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень