A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища

Робоча зустріч підрозділу органу ДПСУ з представниками суб'єктів господарювання

24.05.2023 в 11.00 за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Великоплоске, пров. Сільрадівський, 5 (Будинок культури) відбулась робоча зустріч підрозділу органу Державної прикордонної служби України з представниками суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність в прикордонній смузі, яка прилягає до адміністративно-територіальної межі Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області. 

09:44 25.05.2023

У рамках 14-го Всесвітнього геопросторового форуму презентовано досягнення Держгеокадастру на шляху до створення стійкої геопросторової екосистеми в Україні

У Роттердамі (Королівство Нідерландів) протягом 2–5 травня 2023 року відбувся 14-ий Всесвітній геопросторовий форум 2023 (GWF), який об’єднує представників урядів, приватного сектору, наукових кіл та кінцевих споживачів геопросторових даних та послуг. У рамках Всесвітнього форуму заступник Голови Держгеокадастру Дмитро Макаренко взяв участь у Саміті з питань інфраструктури геопросторових знань (GKI).

09:29 18.05.2023

Увага! Електронні земельні торги

Великоплосківська сільська рада запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь у земельних торгах у формі електронного аукціону з продажу права оренди на 7 років на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянського району Одеської області.

15:00 28.04.2023

Реформа містобудування. Оновлення ЄДЕССБ

До ЄДЕССБ завантажено 97 оцифрованих державних будівельних норм та змін до них. Раніше документи були доступні лише у паперовій формі. Це створювало незручності для розробників проєктної документації, експертних організацій, замовників будівництва та загалом учасникам будівельного ринку.

14:07 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень