A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ організації надання адміністративних послуг

  єВідновлення + єОселя 🏠Ще більше можливостей для купівлі нового житла  

Втратили житло через війну й отримали житловий сертифікат єВідновлення. А квартира, яку ви хочете придбати, — дорожча? Скоро ви зможете взяти кредит на нову домівку за програмою єОселя, а частину вартості покрити сертифікатом єВідновлення.    Сьогодні відповідний законопроєкт ухвалила Верховна Рада. Тож чекаємо на підпис Президента та технічних доопрацювань — і послуга буде доступна для українців!      А поки нагадаємо, що просто з Дії ви можете:   👉🏻повідомити про зруйноване майно й отримати сертифікат на нове   👉🏻подати заяву про іпотеку на житло за програмою єОселя      Цифровізуємо, щоб у кожного українця було своє житло🫂

10:11 27.02.2024

До уваги мешканців громади, які звертаються до сільської ради або до старост у старостинських округах за отриманням адміністративних послуг!

До уваги мешканців громади, які звертаються до сільської ради або до старост у старостинських округах за отриманням адміністративних послуг, у тому числі соціального характеру (субсидії, пільги та інші види виплат), або за отриманням різного виду довідок!

10:41 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень