Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До уваги мешканців, підприємств та організацій

Дата: 26.04.2024 12:48
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Відповідно до Наказу командира оперативно-тактичного угрупування «Одеса» та начальника Одеської обласної військової адміністрації від 18 квітня 2024 року №7/13 «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Одеській області» :

1.Заборонити до завершення дії воєнного стану в установленому порядку продаж в Одеській області:

1.1. Сильнодіючих хімічних і отруйних речовин.

1.2. Речовин, вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів).

1.3. Алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, а також іншим, утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, правоохоронними функціями, особам, що виконують функції із забезпечення порядку і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).

2. Продаж алкогольних напоїв здійснювати в торговельних мережах, закладах громадського харчування тощо, які мають ліцензію на торгівлю алкогольними напоями відповідно до чинного законодавства, у період з 09 годин 00 хвилин до 23 годин 00 хвилин, з урахуванням вимог пункту 1.3.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень