Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вистава Київського державного цирку «Сучасник»

Дата: 22.04.2024 11:32
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

20 квітня 2024 року у Великоплосківському сільському будинку культури за підтримки та фінансування Великоплосківської сільської ради відбулася вистава Київського державного цирку «Сучасник».

Захід було проведено з дотриманням заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

До заходу мали змогу долучитися всі бажаючі на території громади, завдяки організації підвозу зі всіх старостинських округів.

В програмі були Повітряний Дракон, який вражав уяву своїми масштабними полотнами та хореографією в повітрі. Веселий дует клоунів Гоша і Тарас викликав хвилю сміху та аплодисментів завдяки своїм жартам і витівкам. Гнучкий еквілібрист демонстрував неймовірні здібності до балансування, а неперевершений велофігурист захоплював публіку складними трюками на велосипеді. Чарівна магія та ілюзія додавали загадковості та захоплення.

Дітки були в захваті і всім без винятку виступам супроводжували гучні оплески. Атмосфера радості та дива панувала в просторі цирку, роблячи цей день незабутнім для маленьких глядачів та їхніх батьків.

Дякуємо організаторам та нашим захисникам за можливість подарувати нашим дітям щасливі хвилини дитинства!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень