Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 22.04.2024 11:15
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

22 квітня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

 

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован повідомив, що продовжується проведення благоустрою на території громади та  надав інформацію про проведення заходів стосовно дотримання чистоти.

 

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору доповів, що на минулому тижні була проведена робота з установлення та оновлення програм та роботи з локальною мережою. 

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухгалтерського обліку та звітності, проаналізовано огляд дій, які проводились відділами на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер, проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу - Олена Миколаївна доповіла про виконання бюджету, надала план роботи на наступний тиджень, а також повідомила про участь у семінарі щодо спримування вільних залишків.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення. Катерина Труханова проінформувала, що на минулому тижні фахівці надавали консультації для молодої мами з догляду за дитиною, проводили аналізи та надавали первинну допомогу мешканцям громади у зв’язку з появою кліщів.

Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей доповіла, що на минулому тижні у Новосавицькій гімназії були проведені бесіди з дітьми в ігровій формі щодо правил поведінки дітей на канікулах, а також з учнями 11-го класу Великоплосківського ОЗО- ліцею сумісно з соціальним педагогом та інспектором була проведена бесіда по забороні куріння тютюнових виробів, кальянів та електронних сигарет. Крім того, Службою у справах дітей проведена робота з багатодітними сім’ями та відповідна робота  по позбавленню батьківських прав.

Ольга Відзовська – начальник КП «Сількомунгосп» надала інформацію про обсяги виконаних робіт, спрямованих на забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання для мешканців.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань зазначила, що продовжується робота стосовно оповіщення військовозобов’язаних на території громади та надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

 

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна  надала інформацію щодо підготовки звітів з реєстру адрес та архітектурної діяльності,а також повідомила про підготовку земельних питань, які будуть розглянуті на майбутній сесії. 

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Ірина Павлівна сумісно з завідувачем будинка культури та директором бібліотеки надали інформацію про проведені заходи в закладах культури та надали інформацію, які заходи планується провести до Дня Землі та Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 

Начальник відділу освіти – Володимир Ярочкін доповів про рівень відвідуваності учнями закладів освіти, а також повідомив, що на цьому тижні планується засідання з Держпродспоживслужбою та зустріч з інклюзивно-ресурсним центром Великомихайлівської селищної ради.

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень