Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Регіональні етапи Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023»

Дата: 18.04.2024 11:01
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна» (до 2012 року – конкурс «Благодійник року») – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних та волонтерських ініціатив в українському суспільному просторі.

В благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром». До Наглядової ради конкурсу входять громадські діячі, депутати Верховної ради України, представники культури, освіти, бізнесу, волонтери та ЗМІ. Головою Наглядової ради Конкурсу є Анжеліка Рудницька (співачка, мисткиня, волонтерка і громадська діячка). Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

🔷 Національний конкурс «Благодійна Україна» - єдиний щорічний всеукраїнський конкурс з відзначення найкращих благодійників, волонтерів і найбільш ефективних доброчинних ініціатив в Україні. Конкурс веде свою історію ще з 2007 року та за всі ці роки близько 700 організацій та фізичних осіб стали його переможцями у різних номінаціях.

🔶 Участь у конкурсі можуть брати всі, хто займався доброчинними справами у 2023 році. 27 конкурсних номінацій дозволяють охопити всю різноманітну палітру доброчинного життя в Україні, створити умови для справедливої та доброчесної змагальності. Участь у конкурсі безоплатна.

📍 Умови участі дуже прості: заповнити заявку, обрати номінації та надіслати заповнену заявку у форматі word на електронну адресу: konkurs@blagoukraine.org до 30 квітня 2024 року (включно).

🇺🇦 Запрошуємо до участі! Всі деталі за лінком на сайті конкурсу: https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень