Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Чудова зустріч з захисниками

Дата: 17.04.2024 15:32
Кількість переглядів: 86

Сьогодні , 17 квітня, до учнів 10 класу Великоплосківького ОЗО - ліцею завітали представники збройних сил України. Заступник командира батальйону з морально психологічного забезпечення за  позивним Соль закликав до любові своєї Батьківщини, розповідав про те,  чому наша країна чудова, про героїчні вчинки ЗСУ, якими ми пишаємось. Захисник захоплювався  сам і надихав учнів силою та міцністю нації українців.

До зустрічі долучився інженерно саперний взвод, а саме  - представники за позивними Ставок та Кудрик, які розповідали про мінну безпеку, як себе поводити  при знахідці  різноманітних незнайомих предметів.Також були продемонстровані види мін та як вони можуть нашкодити людині. 

Зустріч відбулась у приємній атмосфері затишного Класу безпеки Великоплосківського ОЗО - ліцею. Хлопці виявилися неперевершеними розповідачами, які своїм прикладом надихали учнів на Перемогу нашої славетної України, закликали до єдності та згуртованості. 

Дякуємо начальнику відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Великоплосківської сільської ради Ярочкіну Володимиру  Юрійовичу за сприяння сьогоднішньої зустрічі, вчителю Захисту України Єждіну Євгенію Ігоровичу за організацію і, звісно, нашим захисникам за  таку чудову зустріч!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень