A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 15.04.2024 10:54
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

15 квітня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

 

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору доповів, що на минулому тижні була проведена робота з налаштування відеоспостереження, встановлення програм та зазначив, що плануються роботи з налаштування системи оповіщення сирени (повітряної тривоги).

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухгалтерського обліку та звітності, проаналізовано огляд дій, які проводились відділами на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер, проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу - Олена Миколаївна доповіла про погодження видатків, перерахування субвенції та надала план роботи на наступний тиджень.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення. Катерина Труханова проінформувала, що на минулому тижні до амбулаторії завітали лікарі з Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянської багатопрофільної лікарні», а також доповіла про роботу фахівців амбулаторії щодо проведення вакцинації діточок, проведення медичного огляду дітей для змагань та надання первинної допомоги мешканцям громади.

Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей доповіла, що на минулому тижні були проведені акти обстеження умов проживання сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, профілактичні бесіди з батьками дітей та бесіди з класним керівником учнів.

Ольга Відзовська – начальник КП «Сількомунгосп» надала інформацію про обсяги виконаних робіт, спрямованих на забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання для мешканців.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань зазначила, що продовжується робота стосовно оповіщення військовозобов’язаних на території громади та надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

 

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна надала інформацію стосовно обробки звернень громадян щодо присвоєння адрес житлових будинків, роботи з повідомленнями МПЗ, а також зазначила, що на цьому тижні планує завітати екологічна інспекція з питань щодо охорони природного середовища.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Ірина Павлівна сумісно з завідувачем будинка культури надали інформацію про проведені заходи до дня визволення (10-11 квітня). Також  проінформували про проведення благоустрою на територіях будинків культури та біля історичних пам’яток.

 

Начальник відділу освіти – Володимир Ярочкін доповів про рівень відвідуваності учнями закладів освіти, а також проінформував про виконані ремонтні роботи, що проводилися в навчальних закладах.

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень