Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Трекер настрою: що це і навіщо він потрібен?

Дата: 12.04.2024 14:30
Кількість переглядів: 27

На зображенні може бути: текст

Навіщо відстежувати, що впливає на твої емоції протягом дня? Як це може вплинути на покращення твого стану? Більше про трекер настрою та його приклади — читай в каруселі.

Зручно відстежувати настрій можна у безкоштовному мобільному застосунку психологічної підтримки для ветеранів і ветеранок База

Крім трекеру тут знайдеш інші вправи для самодопомоги і можливість поставити питання фахівцю з ментального здоров'я.

Можливо, це зображення (текст) Можливо, це зображення (текст «IREX ПРОГРΑΜΑ НЕГРАЦ ВЕТЕРАНΙВ ВИЛЬНИЙ ВИБР база Трекер може допомагати помичти й згодом збильшувати корисни pecypchi активностί, ЯК позитивно впливають на настрий. Якщо ти помитив(ла), що здебильшого почуваешся не OK, e сенс звернутися до фах.вця. ти як? Всеукрайнсъка програма ментального BC/e здоров инцативою ใหู3 Олени Зеленськой»)

Можливо, це зображення (текст «IREX ПРОГРАМА РЕНТЕГРАЦИ BETEPAHIB ВИЛЬНИЙ ВИБР база У психотерай трекер дозволяе вίдстежувати стан м.ж сеансами, нотувати важлив. моменти, Я варто обговорити на консультацйй. нструмент може бути корисним i для особистого користування. Але пам пам'ятай, ЩО це не панацея, не варто хвилюватися, якщо часом пропускаеш заповнення. ти тияк? як? инцативою Олени Зеленськой ментальног здоровя Всоукрансмиипрограми рама Всеукрайнсъка програма») На зображенні може бути: текст «IREX ПРОГРАМА BETEPAHIB ВИЛЬНИЙ ВИБР база Трекати настрий можна в 6ЛОКНОΤΙ, щоденнику чи телефон.. Варто обрати зручний для себе аат i щодня або щокилька дн.в записувати свий настрий, емоц. та Що вплинуло на ix появу. Ось кίлька приклад.в ти ТИЯК як? Всеукрайнсъка Beo програма ментального здоровя нцативою Олени Зеленськот»

На зображенні може бути: текст «IREX ПРОГРΑМА РЕНТЕГРАЦИ BETEPAHIB ВИЛЬНИЙ ВИБР база Який y тебе настрий сьогодни? Чудово Нормально Може Можебути бути Таксоб. Так соб. Зле *перел.к може бути ширшим ти як? Всеукрайнсъка програма рама ментального здоров มอดลค Зеленськой» На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст На зображенні може бути: текст «IREX ПРОГРΑМА BETEPAHIB ВИЛЬНИЙ ВИБР база Для зручного видстежування настрою € низка ризних програм застосунков. Наприклад, трекер настрою також y застосунку психологίчной п.дтримки для ветеран.в ветеранок <база>. Трекер настрою Пн i mT Мі Мастрй сб 3 HEL День Тиждень Choregsi 1 записи Micraa Bci : 16:37 Може бути 1 Сьогодн. впер сна улянку ПΪСЛЯ бтаци олегшало. padinrauiLilonerwara.Noiwaepa OTIM R 本 ти як? Всвукранська Beo програма МРНТАЛЬНОГо здоров инцативою Олени Зеленськой»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень