Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

80 років від дня визволення с. Слов'яносербка

Дата: 11.04.2024 15:45
Кількість переглядів: 128

Фото без описуСьогодні, 11 квітня 2024 року, виповнюється 80 років від дня визволення села Слов'яносербка від нацистських загарбників під час Другої світової війни 1939-1945 років.

Весна визволення прийшла в Слов'яносербку в квітні 1944 року в результаті Одеської наступальної операції проведеної військами 2-го і 3- го українськими фронтами, безпосередню участь в боях за визволення села приймали 19- та і 107- ма стрілецькі дивізії, а також 3- тя танкова бригада.
Не забути тієї страшної трагедії!

Фото без описуСьогодні біля пам'ятника загиблим воїнам відбувся мітинг, присвячений 80-й річниці визволення села Слов'яносербка від фашистських загарбників.

Фото без описуФото без опису
Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Під час мітингу Великоплосківський сільський голова  Іван Батурін  виступив з промовою та висловив шану всім героям, які загинули в боях, визволяючи рідну землю від нацистських окупантів. Також зазначив, що, на жаль, через 80 років, нашим героїчним захисникам доводиться знову, зі зброєю в руках, захищати свою рідну землю, вже від рашистських загарбників.

Фото без опису

Присутні схилили голови та хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв. Як знак поваги та скорботи до пам'ятника були покладені квіти.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень