A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Разом до благодійної справи!

Дата: 09.04.2024 16:54
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

9 квітня 2024 року до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» знову завітали лікарі з Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянської багатопрофільної лікарні» Роздільнянської міської ради.

Метою візиту медичних фахівців було проведення оцінки стану здоров'я громадян, щоб кожен, незалежно від віку, мав можливість пройти обстеження, отримати кваліфіковану консультацію та, за необхідності, рекомендації щодо подальшого лікування.

Серед них були фахівці з різних галузей медицини, такі як: гінекологія, терапія, хірургія та діагностика з ультразвукового дослідження черевної порожнини.

Фото без описуФото без опису

Прийом до лікарів відбувався за попереднім записом, щоб забезпечити більшу зручність та ефективність організації обслуговування пацієнтів, мінімізувати час очікування та гарантувати індивідуальний підхід до кожного відвідувача.

Фото без описуФото без опису

Під час прийому лікарів відбулось 40 відвідувань. Проведено 15 гінекологічних консультацій, 15 досліджень черевної порожнини (УЗД) та 10 прийомів лікаря-терапевта.

Фото без опису

Окрім надання медичних послуг, важливою подією стала здача крові від донорів, спрямована на підтримку захисників України.

Фото без опису

Донорство крові — це не лише акт милосердя, а й важливий компонент медичної допомоги, що рятує життя людей щодня. Кожна донорська кров може бути використана для лікування пацієнтів у критичному стані, для проведення складних операцій, а також для підтримки здоров'я військовослужбовців, які зазнали поранень на фронті.

Взявши участь у донорстві та віддавши частинку себе, ми отримуємо унікальну можливість врятувати життя інших людей.

До доброї справи  долучилися 14 благодійників, а саме: Жупанов Микола Дмитрович, Лютов Юрій Семенович, Охота Юлія Федорівна, Чернигівська Лариса Іванівна, Орлова Вікторія Сергіївна, Кожанов Сергій Іванович, Александрюк Віталій Олександрович, а також представники КП «Сількомунгосп», працівники КНП «Центр первинної  медико-санітарної допомоги» та працівники Великоплосківської сільської ради на чолі з сільським головою Іваном Батуріним.

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Серед тих, хто здавав кров, були як новачки, так і ті, хто робить це не вперше. Для забезпечення безпеки процедури всі донори пройшли стандартну перевірку здоров'я, включаючи вимірювання артеріального тиску та опитування про стан здоров'я.

Фото без опису

Процедура донорства крові проходила швидко, а по її завершенню всіх пригощали солодким чаєм та печивом.

Фото без опису

Щиро дякуємо кожному хто долучився до цієї благодійної справи! 

Дуже дякуємо лікарям, що вони знайшли можливість приїхати до нашої громади, сподіваємося на подальшу співпрацю та віримо, що разом ми зможемо зробити ще більше для здоров'я та добробуту наших жителів, а також для захисників України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень