A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Захист осіб,які постраждали від домашнього насильства

Дата: 09.04.2024 09:30
Кількість переглядів: 31

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Особи, які постраждали від домашнього насильства мають право на захист від загроз та насильства. Для цього на державному рівні розроблені такі спеціальні заходи: терміновий заборонний припис, обмежувальний припис стосовно кривдника, взяття на профілактичний облік кривдника та проведення з ним профілактичної роботи та направлення на проходження програми для кривдників.

💬 На який термін виноситься терміновий заборонний припис?

💬 На який термін виноситься обмежувальний припис?

💬 Які строки ведення профілактичного обліку кривдників?

💬 Яка відповідальність за вчинення домашнього насильства?

Інформація про це - в картках.

Залишилися питання?

📞0 800 213 103 Контакт-центр системи безоплатної правничої допомоги (будні з 8:00 до 18:00) Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні.

Дізнайтеся більше про заходи для захисту осіб, які постраждали від домашнього насильства на нашому сайті. Посилання в коментарі

Поділіться цим дописом на своїй сторінці, щоб якомога більше людей дізналися про це!

На зображенні може бути: текст «якi̇ ε заходи для захисту постраждалих та запобгання домашньому насильству для запобгання та протидё домашньому насильству розроблено TAkİ заходи: термновий заборонний припис стосовно кривдника обмежувальний припис стосовно кривдника взяття на профлактичний облк кривдника та проведення 3 ним профлактичной роботи направлення кривдника на проходження програми для кривдникв ( допомога безоплатна нформация станом нформацястаномна08.04.2024 на»

На зображенні може бути: текст «термновий заборонний припис термновий заборонний припис- спецальний захðд протидё домашньому насильству, що вживаеться уповноваженими нацональной полцё украйни як реагування на факт домашнього насильства та спрямований на негайне припинення домашнього насильства. термновий заборонний припис може мстити TAKİ заходи: зобов'язання залишити мсце перебування постраждалой особи заборона на вхðд та перебування в мсци проживання постраждалой особи заборона в будь-який спосиб контактувати 3 постраждалою особою термновий заборонний припис виноситься строком до 10 дб. безоплатна аопомога нформация станом на 08.04.2024»

Можливо, це зображення (текст «обмежувальний припис обмежувальний припис- зах.д тимчасового обмеження прав чи покладення обов'язкив на особу, яка вчинила домашне насильство, спрямований на забезпечення безпеки постраждало" особи. заява про видачу обмежувального припису подаеться до суду за мсцем проживання (перебування) особи, яка постраждала вi̇д домашнього насильства або насильства за ознакою статi̇. обмежувальний припис видаеться на строк вi̇д 1до 6 мсяцив. за заявою ociб, на пдстав оцнки ризикi̇в обмежувальний припис може бути продовжений судом на строк не бльше 6 мсяцв псля закнчення строку, встановленого судовим р.шенням. допомога нформаця станом 08.04.2024»)

На зображенні може бути: текст «взяття на профлактичний облк кривдникив профлактичний облк- здйснення органами нацональной полцё украйни заходв щодо контролю за поведнкою кривдника 3 метою недопущення повторного вчинення домашнього насильства, за дотриманням ним тимчасових обмежень його прав та виконанням обов'язкив, покладених на нього звязку i3 вчиненням домашнього насильства. зняття кривдника 3 профлактичного облку здйснюеться автоматично псля завершення встановленого строку, якщо нше не передбачено законодавством. ( безоплатна допомога нформация станом нформацястаномна08.04.2024 на 08.04.2024»

На зображенні може бути: текст «строки ведення профлактичного облку кривдникв: вi̇дповдно до строкив застосування заходв тимчасового обмеження прав кривдника; упродовж року 3 дня виявлення останнього факту вчинення домашнього насильства y випадку, коли обмежувальний припис стосовно кривдника судом не виносився; упродовж року 3 дня накладення судом адмнстративного стягнення за вчинення домашнього насильства чи насильства за ознакою статi̇; до набрання законной сили вироком суду y криминальному провадженни, вi̇дкритому стосовно кривдника y звязку 3 вчиненням ним домашнього насильства чи насильства за ознакою статi̇; до погашення або зняття судимост за криминальне правопорушення, пов язане 3 учиненням домашнього насильства. допомога нформация станом 08.04.2024»

На зображенні може бути: текст «програма для кривдникив програма для кривдника комплекс заходв, що формуетьсяна основi̇ результатв оцнки ризикi̇в та спрямований на змну насильницькой поведнки кривдника та формування y нього неагресивной психологчно" модел поведнки y приватних стосунках. термін проходження програми для кривдникив кривдника може бути направлено судом на проходження прог рами для кривдникв на строк вi̇д 3 мсяцi̇в до року. кривдник повинен мати можливисть вi̇двдувати програму для кривдникв за власною нцативою на добровльний OCHoBİ. ( безоплатна допомога нформаця станом на 08.04.2024»

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст «залишилися залишилися питання? якщо y вас залишилися правов питання, ви можете скористатися онлайн сервсами системи безоплатной правничой допомоги: с телефонуйте 0800 213 103, контактний центр системи бðд. дзвнки безкоштовн пишить юристу в телеграм @LegalAidUkraineBot звертайтесь до найближчого бюро правничо" допомоги ( безоплатна допомога»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень