A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 08.04.2024 11:32
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

8 квітня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

 

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован, надав інформацію про проведення заходів стосовно дотримання чистоти на території населених пунктів громади.

 

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору доповів, що на минулому тижні була проведена робота з оновлення програм, налаштування комп’ютерної техніки та апаратури.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухгалтерського обліку та звітності, проаналізовано огляд дій, які проводились відділами на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер, проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу - Олена Миколаївна доповіла про надання квартальної та місячної звітності до Департаменту фінансів та надала план роботи на наступний тиджень.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення. Катерина Труханова проінформувала про роботу фахівців амбулаторії щодо проведення аналізів та надання первинної допомоги мешканцям громади. Також зазначила, що 9 квітня у амбулаторії  будуть вести прийом лікарі з Роздільнянської багатопрофільної лікарні. Також всі охочі можуть стати донорами крові для підтримки нашої армії.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей доповіла, що на минулому тижні була проведена робота з сім’ями, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева надала інформацію про забезпечення внутрішньо-переміщених осіб (ВПО) житлом та гуманітарною допомогою та проінформувала про звернення громадян щодо надання соціальних послуг.

Ольга Відзовська – начальник КП «Сількомунгосп» надала інформацію про обсяги виконаних робіт, спрямованих на забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання для мешканців.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань зазначила, що продовжується робота стосовно оповіщення військовозобов’язаних на території громади та доповіла про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації. Окрім того, Олена Сорокіна проінформувала про роботу з реєстрації та зняття з реєстрації осіб на території громади.

 

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна надала інформацію стосовно обробки звернень громадян, які стосуються отримання довідок про наявність земельних ділянок, доступних для продажу.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Ірина Павлівна сумісно з завідувачами будинків культури та бібліотек надали інформацію про проведені заходи до тижня поезії та дня здоров’я, а також зазначили, які заходи будуть заплановані до дня визволення від німецько-фашистських загарбників (10 квітня).

 

Начальник відділу освіти – Володимир Ярочкін доповів про рівень відвідуваності учнями закладів освіти, а також проінформував про виконані ремонтні роботи, що проводилися в навчальних закладах.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень