A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 01.04.2024 10:57
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

1 квітня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

 

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован, повідомив про проведення заходів стосовно дотримання чистоти на території населених пунктів, відповідних заходів щодо забезпечення охорони лісосмуг та усунення правопорушень щодо здійснення стоянки та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради.

 

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував, що на минулому тижні була проведена робота з налаштування комп’ютерної техніки.

 

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою доповів, які роботи були виконані протягом минулого тижня на території громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухалтерського обліку та звітності, проаналізовано огляд дій, які проводились відділами на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер, проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу - Олена Миколаївна доповіла про дохідну частину бюджету та надала план роботи на наступний тиджень.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення. Катерина Труханова проінформувала про роботу фахівців амбулаторії щодо проведення аналізів, вакцинації дітей та надання первинної допомоги мешканцям громади.

Констянтин Бодю – головний спеціаліст Служби у справах дітей зазначив, що продовжується робота з сім'ями, які знаходяться у складних життєвих обставинах та у зв'язку з цим службою планується обстеження двох сімей в с. Кістельниця.  

Ольга Відзовська – начальник КП «Сількомунгосп» надала інформацію щодо робіт, пов’язаних із водопостачанням, а також проведеного аналізу платежів. У своєму зверненні Ольга Леонидівна детально розповіла про обсяги виконаних робіт, спрямованих на забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання для мешканців. Окрім того, вона акцентувала увагу на результати аналізу фінансових операцій, який дозволив виявити як своєчасно виконаних платників, так і тих, хто наразі затримує оплату послуг.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань зазначила, що продовжується робота стосовно оповіщення військовозобов’язаних на території громади та  проінформувала про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму – Ірина Павлівна сумісно з завідувачем будинка культури надали інформацію про проведені заходи до Дня Національної гвардії України та Дня Театру, а також доповіли, які заходи будуть заплановані до дня визволення від німецько-фашистських загарбників (10 квітня) та Всесвітнього дня здоров’я.

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень