A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 28.03.2024 16:55
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Відповідно до Регламенту роботи  виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, розпорядження сільського голови та плану роботи, 28 березня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Івана Батуріна.

На засіданні члени виконавчого комітету  розглянули низку питань порядку денного та по кожному прийняли відповідне рішення.

Начальник Служби у справах дітей – Світлана Кравцова зазначила, що на засіданні комісії з питань захисту прав дітей Великоплосківської сільської ради було розглянуто питання стосовно взяття на облік дітей з сімей Тростянецького старостинського округу, що опинились у складних життєвих обставинах у зв’язку з неналежним виконанням батьківських обов’язків батьками та питання про зняття з обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах з сім’ї Новосавицького старостинського округу у зв’язку з налагодженням несприятливої ситуації в сім’ї батьків.

Фото без опису

Також Світлана Кравцова доповіла стосовно питання про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з усиновленням дитини, матір якої було позбавлено батьківських прав. Розглянувши питання члени виконавчого комітету прийняли позитивне рішення.

У зв’язку з вищезазначеним, за поданням відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення були прийняті рішення про зняття з обліку сім’ї, яка перебувала в складних життєвих обставинах та про взяття на облік сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

 

Крім того, за доповіддю начальника відділу сім'ї молоді та соціального захисту населення Ірини Звягінцевої, прийнято рішення про зняття з обліку недієздатної особи-підопічного Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернату.

 

Було заслухано доповідь начальника фінансового відділу Олени Петрейко, затверджено Положення про використання коштів спеціального фонду  Великоплосківської сільської ради.

 

Володимир Ярочкін – начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму надав інформацію про укладання колективного трудового договору між адміністрацією відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради та уповноваженим від трудового колективу відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради на 2024-2027 роки.

В результаті розгляду даного  питання виконавчим комітетом прийнято рішення затвердити укладання договору.

 

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань проінформувала про заяви, які надійшли від громадян з питань уточнення адреси житлового будинку. За розглядом питань виконком  вирішив уточнити адреси об’єктів нерухомого майна, а саме житлових будинків за адресами по вул. Садова та по вул. Одеська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень