A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулася атестація педагогічних працівників закладів освіти Великоплосківської сільської ради

Дата: 28.03.2024 09:55
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

27 березня 2024 року в приміщенні  Великоплосківського ОЗО-ліцею Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області пройшло засідання  атестаційної комісії II рівня Відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради.  Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Атестацію пройшли 13 педагогічних працівників.

Компетентна атестаційна комісія на чолі з начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Ярочкіним В.Ю. об’єктивно оцінила роботу кожного педагога. Творчий підхід до організації атестації:  створення презентацій з досвіду педагогічної діяльності в міжатестаційний період, в якій було висвітлено основні цілі, напрямки творчої роботи та досягнення вихованців, – свідчення високого професіоналізму та любові до своєї професії педагогів, що атестувалися.  Педагогі стали професіоналами в використанні нових освітніх технологій Нової української школи. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

Щиро вітаємо колег з успішно пройденою атестацією! Кожен проведений вами урок – це маленьке життя, нехай він буде завжди цікавим і пізнавальним для здобувачів освіти, а для вас проходить на одному диханні! Бажаємо вам завжди прагнути до нових педагогічних вершин, натхнення і сил на їх підкорення. Здоров’я, добробуту і нових твочих успіхів!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень