Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Міні-футбольний турнір у м.Вінниця серед дітей 2013 р.н.

Дата: 26.03.2024 09:52
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

⚽23-24 березня 2024 р. наша команда прийняла участь у міні-футбольному турнірі у м. Вінниця серед дітей 2013 р.н. Зіграли 6 матчів проти більш старших дітей чим наші на 2-4 роки та досвідченіших команд з великих міст України. Склад команди збірної ДЮСК "Атлетик" Велика Михайлівка-Великоплоске: Орлов Константин, Каплун Артем- Великоплоске, Філімоненко Данило та Дмитро - Тростянець, Герт Владислав та Корбул Ілля - Новопетрівка, Кошовський Андрій і Славінський Олександр Велика Михайлівка.

Всі діти прекрасно себе проявили не зважаючи на всі труднощі. Дякуємо батькам за активну підтримку та вдалу інвестицію у своїх дітей для їхнього зорового майбутнього.

Всіх дітей нагородили медалями за досвід та навики, а кращий голкіпер став Данило Філімоненко (2 забив гола) та зірка команди Олена Зарічук (забила 3 голи), їх нагородили пам'ятними статуетками. Ми гідно представили Одеську область та район і села 2 сусідніх громад. Прогулянки містом та неймовірні моменти разом. Вдячність Володимиру Ярочкіну за транспортування дітей з батьками до Великої Михайлівки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень