Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

💥 НАЗК надало роз’яснення щодо застосування антикорупційного законодавства

Дата: 22.03.2024 16:32
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

З початку кампанії декларування НАЗК опрацювало більше 16 тис. запитів щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю.

Позиція з актуальних питань, а також щодо змін, внесених Законом №140-IX від 02.10.2019, враховані під час підготовки Роз’яснень із заповнення форми декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Повний текст документа розміщено на сайті #НАЗК ▶️ https://bit.ly/2SH8BsP, а його окремі положення – в публічному Telegram-каналі НАЗК (▶️ https://t.me/NAZK_gov_ua. Приєднуйтесь!)

У Роз’ясненнях, зокрема, сформовано новий підхід до внесення в декларацію відомостей про кредит та зазначення вартості об’єктів декларування. Національне агентство звертає увагу, що Закон не вимагає від суб’єктів декларування проводити оцінку майна з метою заповнення декларації.

Важливо! Роз’яснення відображають позицію НАЗК з метою забезпечення однакового застосування положень Закону стосовно вимог фінансового контролю та мають рекомендаційний характер і не містять нових правових норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень