Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Проведено цикл семінарів для вчителів закладів освіти Великоплосківської сільської ради

Дата: 22.03.2024 10:12
Кількість переглядів: 471

За підтримки Центру професійного розвитку педагогічних працівників Великомихайлівської селищної ради, 21 березня 2024 року, на базі Великоплосківського ОЗО-ліцею відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради було організовано цикл семінарів для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, вчителів фізичного виховання та  вчителів природничо-математичних дисциплін закладів освіти Великоплосківської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На семінарах було розглянуті основні питання з методики викладання природно-математичних наук: міжпредметні зв’язки на уроках, використання новітніх технологій(Study Stack, Wordwall) - гейміфікація на уроках, зміна культури оцінювання діяльності учнів, характеристики формувального оцінювання. Для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури працівники центру професійного розвитку підготували практичні заняття з інтерактивними вправами, використовуючи нове програмне забезпечення для вчителів-філологів на освітніх платформах сьогодення. Розглянуто питання нових освітніх програм та правила нового правопису з української мови.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  Фото без опису

Керівники закладів освіти громади разом з керівником Центру професійного розвитку педагогічних працівників обговорили основні питання освітнього менеджменту та атестації педагогічних працівників згідно нового Положення про атестацію педагогічних працівників.

Крім того, на зустрічі Великоплосківського сільського голови Івана БАТУРІНА, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Володимира ЯРОЧКІНА  та директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Великомихайлівської селищної ради Олександра КУСТОЛА, були обговорені питання щодо організації надання методичної допомоги педагогічним працівникам закладів освіти Великоплосківської сільської ради і основні питання співпраці відділу освіти з Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На прикінці заходу учасники в дружній атмосфері обговорили основні завдання діяльності сучасного вчителя і засоби розв’язування проблем сучасної педагогіки. Обмінялись дружними посмішками та побажаннями подальшої співпраці вчителів закладів освіти нашої громади. Висловлюємо щиру вдячність керівнику та працівникам Центру професійного розвитку педагогічних працівників за тісну співпрацю та методичну допомогу в освоюванні нових освітніх технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень