Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Дата: 18.03.2024 11:21
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Масляна – це свято, що символізує проводи зими та зустріч весни (хоч свято й немає усталеної дати, однак завжди припадає на межу зими та весни: лютий–березень). Масниця традиційно поділяється на два періоди: Вузька Масляна (понеділок–середа) та Широка (четвер–неділя). У перший період було дозволено працювати, а от другий був цілком присвячений масовим гулянням: катання на санчатах та упряжках, кулачні бої, вечорниці тощо.

15 березня у Новосавицькому будинку культури спільно з Новосавицькою гімназією, бібліотекою, будинком культури та Новосавицьким старостинським округом відбувся благодійний ярмарок в підтримку Збройним Силам України приурочений до Свята Масляної.

Староста села Людмила Анатоліївна привітала всіх зі святом Масляної ,побажала всім добра, злагоди, благополуччя і мирного неба. Хочемо виразити велику подяку всім за участь і підтримку в проведенні благодійного ярмарку. Впродовж було зібрано 8043.50 тис. грн. Та 5 євро.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень