Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Масляна іде Перемогу принесе!!!!

Дата: 15.03.2024 13:04
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. А чи знаєте ви, що Масляна – це одне з найдавніших слов’янських свят.
Нехай Масляна вам принесе якнайбільше смачних млинців, веселощів по всій окрузі. Прощаємось із зимою та зустрічаємо весну, тепло та насолоду! Нехай млинці будуть смачними та солодкими, медовими та приємними.

Великоплосківський СБК разом з  художніми колективами  вітає вас зі святом і бажає скорішої Перемоги! Нехай життя ваше буде теплим і насиченим, смачним і прекрасним! Щоб жоден млинець в житті не був комом, щоб зима завершила своє торжество і пустила в серце квітучу та ніжну весну. Бажаємо жити, катаючись сиром в маслі, бажаємо добрих друзів і справжнього щастя.

 


Коментарі:

Иван
2024-03-15 18:29:38

Пусть у каждого из вас в голове будет масса идей, а в руках — множество возможностей. Желаю в любой ситуации оставаться дружным, честным, веселым коллективом, который может и горы свернуть ради общего успеха. Всем удачи, достойных побед и личных благ.

Ірина
2024-03-15 15:43:05

Молодці! Гармоніста не впізнати), багатим буде!))) Усім здоров'я, миру та добра! Дякую за гарний настрій!

Анонім
2024-03-15 14:55:33

Клас! Дуже Сподобалось! Всі молодці, особливо гармоніст!!!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень