Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Українські дівчата непереможні!"

Дата: 12.03.2024 09:05
Кількість переглядів: 394

9 березня 2024 року у приміщенні Великоплосківського сільського Будинку культури відбувся благодійний ярмарок та конкурсно-патріотична програма присвячена Міжнародному жіночому дню.

Заходи були спрямовані на зібрання коштів для потреб Збройних Сил України.

Фото без опису

З музичними та танцювальними композиціями долучилися до патріотичного концерту творчі колективи Великоплосківського, Слов’яносербського, Тростянецького та Новосавицького Будинків культури.

Впровж заходу звучали патріотичні пісні, які є підтримкою та об’єднанням нашої громадної родини у період воєнного стану. Українська пісня відома сьогодні всьому світові, вона є символом вільної і сильної, нескореної України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуТакож у рамках заходу було проведено конкурс «Дефіле», в якому учасниці підготували та продемонстрували чудові вечірні сукні з підручних засобів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Конкурсно-патріотичний концерт співпав з великою датою -  210 років з Дня народження великого поета Т.Г. Шевченка, тому учасники гуртків показали не тільки свою красу та хазяйновитість, а й ще продекламували вірші Тараса Григоровича.

 

Дякуємо за щирість душі та активність колективам, які долучилися до участі в патріотичних благодійних заходах, за їх активну участь у підготовці та участі у конкурсно-патріотичному концерті «Українські дівчата непереможні!»

Фото без опису

Активну участь у ярмарку, як продавці смаколиків та виробів декоративно-прикладного мистецтва взяли: ТОВ «Топаз», Великоплосківський СБК, КЗ Публічна бібліотека, Великоплосківський ОЗО-ліцей, Некомерційне комунальне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» та Народний ансамбль «Слов’янка».

Дякуємо за допомогу в організації «чаювання» для всіх бажаючих Ковальовій Вірі Григорівні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Упродовж ярмарку та концерту вдалося зібрати  кошти, що вкотре доводить небайдужість мешканців громади до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Разом нам вдалося зібрати 18 130 грн.

Всі кошти будуть передані на потреби наших захисників. 

 

Наприкінці заходів Великоплосківський ОЗО-ліцей пригостив усіх учасників смачним обідом. Дуже вдячні за гостинність та турботу!

 

 Але наш ярмарок на цьому не зупинився і, завдяки нашим односельцям з великою громадянською позицією, а саме Федоришиній Галині, Лютовій Тетяні та Шишкіній Олені вдалося додатково зібрати кошти на підтримку наших захисників. Вони провели ще один день ярмарку відвідавши зі своїми смаколиками та квітами СВК «Расвет», ТОВ «Моноліт», ТОВ «Агросоюз», ТОВ «Кристал-2008», завітали до адмінбудівлі Великоплосківської сільської ради та  відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради. 

Завдяки їхній ініціативі вдалося зібрали ще 12 000 грн.

Фото без описуФото без опису

Дякуємо  усім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!

 

Лише разом і лише до нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень