A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 11.03.2024 11:36
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

11 березня 2024 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств, керівниками закладів культури та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, працівників апарату, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою доповів, які роботи за минулий тиждень були виконанні на території громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та відділу бухалтерського обліку та звітності, проаналізовано огляд дій, які проводились на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер, проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу - Олена Миколаївна доповіла про роботу з Департаментом фінансів та надала план роботи на наступний тиджень.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей повідомила, що на минулому тижні проводилися профілактичні бесіди з дітьми та батьками стосовно поведінки дітей та робота з сім'ями, які знаходяться в складних життевих обставинах.

 

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева надала інформацію стосовно одиноких осіб з інвалідністю на території громади та повідомила про надання виплат для ВПО. Також зазначила, що на минулому тижні відбулась онлайн нарада з Пенсійним фондом України, де були розглянути важливі питання щодо надання послуг. Крім того, Ірина Звягінцева повідомила, що Міжнародне Агентство професійних кваліфікацій запрошує до співпраці у рамках проєкту  з  навчання  за  короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян», яке буде проводитися з 18 березня.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань повідомила про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації та доповіла, що проводиться робота в програмі РТГ щодо запитів місця проживання, реєстрації, змін паспортних даних громадян тощо.

Начальник відділу з питань земельних ресурсів, містобудування, архітектури та охорони навколишнього природного середовища – Ольга Сорокіна надала інформацію стосовно запитів від громадян щодо отримання витягів з ДЗК про земельну ділянку та повідомила про планування роботи земельної комісії.

Проаналізована діяльність та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради. Катерина Труханова повідомила про роботу фахівців амбулаторії стосовно збору аналізів та первинної допомоги, яку надають фахівці. Крім того, зазначила, що минулого тижня було проведено профілактичний огляд дітей Великоплосківського ОЗО-ліцею  на виявлення педикульозу  та оцінено дотримання ними гігієни.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Завідувачі Будинків культури та бібліотек надали інформацію щодо проведенних заходів на минулому тижні та повідомили про планування заходів до Дня українського добровольця та виховних годин до Дня землевпорядника. Мирза Олексій зазначив, що на минулому тижні були проведені Благодійний ярмарок та Благодійний концерт на підтримку ЗСУ, завдяки чому вдалося зібрати кошти на допомогу нашим захисникам. 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень