Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Декада педмайстерності

Дата: 04.03.2024 16:07
Кількість переглядів: 118

 У період з 19 по 29 лютого 2024 року у Великоплосківському ОЗО-ліцеї пройшла Декада педагогічної майстерності педагогічних працівників. Проведенню Декади передувала певна підготовча робота. Спільними зусиллями колектива був розроблений план проведення Декади, призначені відповідальні за проведення певних заходів та відкритих уроків.

   Заступником директора з навчально-виховної роботи Семидєтновою Н.В. були надані методичні консультації для організації запланованих заходів. На  початку Декади організувала вправу-енерджайзер для активізації педагогічних працівників, протягом якої  кожний наводив факти про себе, коли професійна діяльність його окриляла. Всі методичні заходи, заплановані в рамках Декади, були успішно проведені.

  Основною метою проведення Декади була демонстрація професійних досягнень педагогів через основні види освітньої діяльності. Педагогами були проведені відкриті уроки, вихователями дитячого садка - цікаві і веселі заняття з дітьми. В усіх учасників Декади уроки та заняття пройшли на належному методичному рівні, у більшості з них можна виділити найбільш цінне: правильний вибір форм, методів і прийомів навчання, використання новітніх інформаційних технологій в поєднанні з традиційними, які стимулювали активність та пізнавальний інтерес дітей до навчання.

  Творчим підходом відзначалися уроки у вчителів: Крецу О.П. (Пізнаємо природу, 6 клас) з теми «Навіщо та як класифікують організми», Соколова Н.П.(українська мова, 2 клас) з теми «Медіавіконце:малюнок, ілюстрація», Кожанова О.В. (українська мова, 4 клас) з теми «Закріплення і застосування знань про дієслово», Тимощук А.В. (українська мова, 5 клас) з теми «Подвоєння букв на позначенні збігу однакових приголосних» , Сорокін О.П. (фізкультура, 8 клас) з теми «Стійка баскетболіста. Спортивна гра у баскетбол», Єгорова О.В. ( фізика, 7 клас) з теми «Тиск рідин і газів. Закон Паскаля».

  Цікаві заняття з дітьми провели вихователі дитячого садка. Ільїна С.І. у середній групі провела заняття з природничого розвитку «Чарівні камінці», на якому діти мали можливість досліджувати природу камінців. Кожанова З.А. у старшій групі провела з дітьми заняття з математичного розвитку «Космічна подорож», на якому діти складали ракету із наданих геометричних фігур, вчилися розрізняти іх, рахувати у порядку зростання і спадання за траєкторією підйому та приземленням ракети.

   В рамках Декади вчитель фізики та математики Батуріна Г.В. провела практичне заняття для колег  «Розширення можливостей вчителя під час організації та проведення інтерактивого уроку». Учителька технологій Карпова І.І. підготувала творчий звіт та поділилася з колегами власним досвідом організації проєктної діяльності на уроках технологій, а також  виготовлення лепбуків для покращення рівня знань з теми та мотивації дітей до навчання.

   Завершальним етапом проведення Декади був психолого-педагогічний семінар «Досягнення гармонії через відновлення власних ресурсів», який організувала  і провела із педагогічними працівниками закладу шкільний психолог Пастухова С.П. Вдало підібрані тренінгові вправи допомогли навчитися технікам саморегуляції, самозаспокоєння, які так  необхідні у повсякденному житті кожному з нас, особливо у цей нелегкий час.  

  Дякуємо ЗСУ за можливість організації освітнього процесу та методичної  роботи в закладі освіти, за те, що можемо, як в мирні часи,  проводити професійні зустрічі колег, ділитися педагогічним досвідом, розвиватися та вдосконалюватися. Разом до перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень