A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 04.03.2024 11:58
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

4 березня 2024 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств, керівниками закладів культури та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован проінформував, що на минулому тижні на території громади була проведена робота з благоустрою та охорони лісосмуг.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою доповів, які роботи за минулий тиждень були виконанні на території громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводились відділом на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер проінформувала про роботу з Казначейством та надала план роботи на наступний тиджень.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей повідомила, що на минулому тижні проводилася робота з сім'ями щодо оформлення інвалідності, оформлення опіки, а також були проведені бесіди з дітьми та іх батьками стосовно поведінки дітей. Крім того, Світлана Кравцова зазначила, що футбольний клуб «Шахтар» пропонує надати допомогу дітям, які в наслідок збройної агресії Рф втратили батьків або одного з батьків.

 

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева доповіла, що приймаються заяви щодо оновлення виплат внутрішньо-переміщеними особами (ВПО) та проведено бесіди щодо їх працевлаштування. Також проінформувала, що на цьому тижні відбудеться семінар з Пенсійним фондом щодо вирішення проблемних питань з надання пільг та субсидій.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань повідомила, що проводиться робота з розпорядженнями РТЦК та СП щодо оповіщення військовозобов'язаних про виклик до РТЦК та СП з метою уточнення облікових даних, робота щодо запитів місця проживання, реєстрації та паспортних даних громадян.

Проаналізована діяльність та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради. Катерина Труханова повідомила про роботу фахівців амбулаторії щодо проведення аналізів та надання рекомендацій за доглядом за малюками. Також доповіла, що фахівці приймали участь у засіданні з представниками Обласного управління охорони здоров’я, на якому обговорювалися питання щодо захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції, сказ, ботулізм та менінгококову інфекцію.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Завідувачі будинків культури та бібліотек надали інформацію щодо проведенних заходів на минулому тижні та повідомили про планування заходів до Дня 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка та до Міжнародного жіночого дня.

Начальник відділу освіти – Володимир Юрійович надав інформацію стосовно проведення відкритих уроків та спортивних змагань в закладах освіти Великоплосківської громади, а також проінформував, які ремонтні роботи проводяться на даний час в навчальних закладах.  

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень