A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 26.02.2024 11:25
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

26  лютого 2024 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств, керівниками закладів культури та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован проінформував, що на минулому тижні на території громади була проведена робота з благоустрою та робота стосовно порядку здійснення стоянки та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою доповів, які роботи за минулий тиждень були виконанні на території громади.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводились відділом на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу – Олена Миколаївна доповіла про фінансування та надала план роботи на наступний тиджень.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей повідомила, що на минулому тижні на засіданні виконавчого комітету було затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав матері по відношенню до двох малолітніх дітей, а також прийнято рішення щодо призначення піклувальника неповнолітньої дитини. Крім того, зазначила, що проводятся консультації з питань нарахування виплат, усиновлення дітей, реєстрації проживання дітей та вирішення інших важливих питань.

 

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева доповіла, що з 1 березня припиняються виплати деяким категоріям ВПО, а саме: отримувати виплати будуть діти, пенсіонери та особи з інвалідністю. Також Ірина Звягінцева надала інформацію стосовно звернень від громадян щодо актів обстеження, надання матеріальної допомоги та постановки на квартирний облік.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань повідомила, що проводиться робота з розпорядженнями РТЦК та СП щодо оповіщення військовозобов'язаних про виклик до РТЦК та СП з метою уточнення облікових даних, робота щодо запитів місця проживання, реєстрації та паспортних даних громадян.

Проаналізована діяльність та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради. Катерина Труханова доповіла, що на минулому тижні проводилася вакцинація дітей 2008 та 2010 року народження.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна - головний спеціаліст відділу культури спільно з завідувачами будинків культури та бібліотек надали інформацію щодо проведенних заходів на минулому тижні та повідомили про планування заходів до Дня 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Начальник відділу освіти – Володимир Юрійович проінформував, що контролюється ситуація з приводу захворювювання дітей в закладах освіти Великоплосківської громади. Також зазначив, що на минулому тижні відбулося урочисте відкриття ІІ етапу всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч» та пройшли змагання з футзалу серед команд юнаків та дівчат, а в с.Окни пройшов фінал Першості Одеської області з волейболу серед юнаків 2007 р.н. та молодше. 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень