Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Волейбольна команда Великоплосківської територіальної громади - призери фіналу Першості Одеської області з волейболу!

Дата: 25.02.2024 15:57
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

Вчора, 24 лютого 2024 р. в с.Окни пройшов фінал Першості Одеської області з волейболу серед юнаків 2007 р.н. та молодше. Змагались 11 команд: ВК Великоплосківської ТГ, ДЮСШ Ананьївської ТГ, ДЮСШ Захарівської ТГ, ДЮСШ Роздільнянської ТГ, ДЮСШ Окнянської ТГ (Ставрове), ДЮСШ Окнянської ТГ (Чорна), ДЮСШ Кодимської ТГ, ДЮСШ Окнянської ТГ (Новосамарка) та дві команди СК «Подільськ» тренерів Степанова С.М. та Кіха Ю.О.

Фото без опису

Фото без опису

Кожна команда провела по одній заключній грі. У фіналі зустрілися: СК «Подільськ»-1 (тренер Степанов С.М.) зіграла проти ДЮСШ Роздільнянської ТГ, нажаль для нас рахунок 1:2, на користь Роздільної. Ця гра могла вплинути на кінцевий результат для нашої команди, де ми мали змогу зайняти почесне 2 місце,але СК «Подільськ»-1 не змогли здобути перемоги над суперником,наша команда в загальному заліку стала ПРИЗЕРАМИ ,які здобули своє почесне ТРЕТЄ місце🏆відкритої першості Одеської області з волейболу.

Фото без опису
Фото без опису

Молодці, наші волейболісти як завжди показали гіний результат💪З перемогою наших хлопців волейболістів,які йшли до кінця та знали за що вони боряться!

Вітаємо нашого тренера Сорокіна Олександра Петровича з перемогою на турнірі такого високого рівня. Це чудовий результат наполегливої праці та плідних тренувань як для спортсменів нашої команди так і для громади в цілому! Щирі вітання та вперед до нових перемог!
Фото без опису
Дякуємо організаторам за чудову можливість розвитку в волейболі в наш нелегкий час 🙏 Дякуємо нашій Великоплосківській ТГ за підтримку та довіру нашої команди,дякуємо Великоплосківському сільському голові  Батуріну Івану Максимовичу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень