Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Переможці зональних змагань чемпіонату Одеської області з футзалу.

Дата: 19.02.2024 14:32
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

18 лютого 2024 року у спортивному залі Роздільнянського міського ліцею № 1 відбулися зональні змагання чемпіонату Одеської області з футзалу серед дитячих команд Одеської області 2011-2012 р. н.
Взяли участь сім команд з Роздільнянського та Березівського районів: ДЮСШ Роздільна, Лиманська ТГ, Степанівська ТГ, Захарівська ТГ, ДЮСШ Березівка, Раухівка Березівська громада.
Учасники жеребкуванням розділилися на дві групи і зіграли відбіркові матчі.
В групі А перше місце зайняла команда Великоплоске обігравши впевнено своїх опонентів це Захарівку з рахунком 6:0, Березівку 5:0, Лиманське 6:2. А ось в групі Б інтрига була до останнього, але Степанівська ТГ виграла 2 матчі у ДЮСШ Роздільна та Раухівку і зайняла першу строчку в групі.
У стиковому вирішальному поєдинку зустрілися 1 місця груп Великоплоске перемогли з рахунком 4:1 команду Степанівської громади і наступного тижня боротиметься за перемогу у фіналі чемпіонату.
Вітаємо команду Великоплоске з виходом у фінал серед 31 команди! Бажаємо гідного виступу у фіналі і віримо в перемогу!
Дякуємо всім гравцям зональних змагань за цікаву гру, тренерам - за кропітку щоденну працю з підготовки юних спортсменів!
Велика подяка Силам оборони та ЗСУ за героїчний супротив російській військовій агресії, завдяки чому ми маємо можливість тренуватися і змагатися!
Разом до Перемоги! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень