Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Змагання серед дівчат

Дата: 19.02.2024 14:24
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

17 лютого відбулась першість Одеської області з волейболу🏐 серед дівчат 2007 р.н. та молодше «ПІВНІЧНА ЛІГА», передфінальна частина змагань «СРІБНА ЛІГА». 
До цієї Ліги увійшло 8 команд, які розділились на дві підгрупи. 
Де І підгрупа змагалась в м.Подільськ, в ліцеї №1. До неї ввійшли: СК Балта 2010, СК «Подільськ» тренера Кіха Ю.О., ДЮСШ Ананьївської ТГ-2010, ВК Великоплосківської ТГ. 

Та до другої підгрупи входили ще 4 команди: ДЮСШ Окнянської ТГ (Чорна), ДЮСШ Окнянської ТГ (Ставрове), ДЮСШ Затишанської ТГ, ДЮСШ Захарівської ТГ. В них ігри пройшли в с.Ставрове.
Кожна команда зіграла по 3 гри. 

Наша волейбольна команда ВК Великоплосківське,під керівництвом тренера Сорокіна Олександра Петровича,протистояла з командою СК «Балта», доклавши всі свої зусилля, виграли з рахунком 2:0.
Друга гра була проти СК Подільськ . Наша команда одержала позитивний результат, та в запеклій боротьбі виграли з рахунок 2:1,на користь ВК Великоплоске.

Та третя, крайня наша гра, пройшла проти ДЮСШ Ананьївської ТГ-2010, тяжка гра,напружена,емоційна,тут можно казати багато, але наші дівчата найкращі,вони змогли показати та доказати супернику що ми команда,👏що маємо спортивний характер і вміємо грати та вигравати💪,2:1 на користь ВК Великоплоске!
Попереду нас чекає ще фінал, де всі команди-учасники боротимуться за титул Чемпіона🏆.Дякуємо начальнику відділу освіти,культури,молоді та спорту Володимиру Ярочкіну за підтримку нашої команди з Волейболу,та предоставлений транспорт!

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень