A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Передфінальна частина змагань «ЗОЛОТОЇ » та «СРІБНОЇ»ЛІГИ.

Дата: 13.02.2024 08:24
Кількість переглядів: 33

Фото без опису10 лютого в м.Подільськ, в ліцеї №1 відбулась першість Одеської області з волейболу серед юнаків 2007 р.н. та молодше «ПІВНІЧНА ЛІГА», передфінальна частина змагань «ЗОЛОТОЇ » та «СРІБНОЇ»ЛІГИ.
В кожній лізі прийняло участь по 5 команд. В ЗОЛОТІЙ ЛІЗІ змагались: ДЮСШ Ананьївської ТГ, ВК Великоплосківської ТГ, ДЮСШ Окнянської ТГ (Новосамарка), СК «Подільськ» (тренера Степанова С.М.) та ДЮСШ Роздільнянської ТГ. 
Наша команда виграла гру у ДЮСШ Ананьів з рахунком 2:0 по партіях,потім зіграли з чемпіонами Області СК Подільськ та ДЮСШ Роздільна,нажаль поступилися з рахунком 2:0,але треба йти далі попереду фінал. 

І також «СРІБНА ЛІГА». Учасники: СК «Подільськ» (тренера Кіха Ю.О.), ДЮСШ Окнянської ТГ (Чорна), ДЮСШ Окнянської ТГ (Ставрове), ДЮСШ Захарівської ТГ та ДЮСШ Кодимської ТГ. 
Всі ігри  були цікавими, було багато обміну досвідом, відчувалась дружня спортивна атмосфера. 
І вже 24 лютого в смт Окни пройде фінал даних змагань. Віримо в нашу команду та бажаємо перемоги в фіналі! Дякуємо начальнику відділу освіти,культури,молоді та спорту Володимиру Ярочкіну за підтримку нашої команди з Волейболу, та предоставлений транспорт нашій команді!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень