A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Від своєчасної оплати до стабільності водопостачання!

Дата: 14.02.2024 14:08
Кількість переглядів: 48

Фото без описуНа превеликий жаль, будь-яка деталь, запчастина або прилад має свій термін дії. Протягом тижня на артсвердловині згорів глибинний насос, електроконтактний манометр, хомут 63-го діаметру та прогнила труба. Загальна вартість цієї поломки становить 38 тис. грн. Для нашого комунального підприємства це не маленька сума (чимала сума). На велику радість у нашому запасі був насос, який дозволив значно знизити наші витрати, але виитрати все ще залишаються.

 Усі ми добре знаємо, що для того, щоб щось взяти із запасу – треба спочатку туди покласти!

На жаль, стикаємося з ситуацією, коли недостатня кількість своєчасних платежів за водопостачання ставить нас перед складним вибором щодо фінансування необхідних ремонтних робіт. Відсутність регулярних оплат з боку водокористувачів безпосередньо впливає на нашу здатність швидко реагувати на аварійні ситуації та проводити заплановані ремонти.

Тому звертаємося до всіх водокористувачів! Давайте цінувати те, що ми маємо, поважати працю інших і вчасно оплачувати водопостачання. Ваші своєчасні платежі допоможуть нам утримувати наші ресурси на належному рівні і забезпечувати безперебійне постачання води.

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень