Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПЕРЕМОЖЦІ ФЕСТИВАЛЮ З ФУТЗАЛУ LOCO CUP

Дата: 12.02.2024 08:30
Кількість переглядів: 614

 

Фото без опису

🥅 На протязі з 9 лютого по 11 лютого 2024 року у м. Подільськ відбувся фестиваль LOCO CUP 🇺🇦з футзалу серед юнаків 2008 р.н. Всього прийняло участь 6 команд: Локо 1 та 2 із м. Подільськ, СК Подільськ, Куяльник, "Вікторі", ВП. Збірна Великоплосківської громади дуже потужно себе проявила та переграла всіх своїх суперників. Тренер та наставник команди - Андрій Зарічук. Технічні результати наших матчів:
1. Локо 1 - Великоплоске 3:15, (забивали у нас - Іванов 5, Труханов 5, Мисько 3, Балан, Петрушевський).
2. Куяльник - Великоплоске 1:8 (Іванов ⚽⚽⚽⚽, Балан ⚽⚽, Мисько ⚽⚽).
3. СК ПОДІЛЬСЬК - ВЕЛИКОПЛОСКЕ 4:7 (Балан 3, Абрамчук 2, Мисько 2). По напрузі це найкращий поєдинок по футзальному яскравий!
4. Великоплоске - Локо 2 рахунок 14:3 (Зарічук 6, Іванов 2, Труханов 2, Абрамчук 2, Гонтаренко, Балан).
5. Великоплоске - "Вікторі" м. Первомайськ Миколаївська обл. 10:0 (Мисько 2, Абрамчук 2, Балан 2, Гонтаренко, Труханов, Аксьонов, Іванов). Всього забили 54, але пропустили 11 голів. Кращий бомбардир Роман Іванов (12) та Кращий гравець команди Максим Мисько. 

Нагородили кубком та медалями 🏆🥇💪👏. В першу чергу величезна подяка та ПОВАГА нашим 🙏 ЗСУ 🇺🇦!!! Вдячність батькам та рідним✌️, що підтримуєте своїх дітей не зважаючи на всі труднощі! А також неможливо без підтримки та сприяння місцевої влади - таких як Великоплосковський сільський голова громади Іван Максимович Батурін та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимира Ярочкіна - вони завжди дають зелене світло на розвиток спорту та молоді! 🤝

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень