A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Ласощі для пернатих друзів

Дата: 02.02.2024 14:28
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Допомога пташкам у холодну пору року є надзвичайно важливою, адже зима є складним часом для багатьох видів птахів, що залишаються зимувати у наших краях. Під час морозів та снігопадів знаходження їжі стає справжнім випробуванням для пернатих, тому людська підтримка може врятувати життя багатьох з них.

Сьогодні Слов'яносербський будинок культури та бібліотека провели для вихованців дитячого садка майстер- клас ''Смаколики для зимуючих птахів ''. Також для діток підготували книжкову виставку ''Птахи- краса землі''.
Смаколики діти виготовляли самостійно. Вони додавали до круп воду та муку. Після цього масу розмішували та викладали у формочки. Потім поклали виготовлені смаколики в духовку і засушили їх. Уже готові кульки для пташок розвісили на деревах, щоб птахам було зручно прилітати й ласувати ними.

 

Допомагаючи птахам, ми також виховуємо у молодшого покоління відповідальне ставлення до довкілля та любов до живої природи. Дитячі майстер-класи з виготовлення смаколиків для птахів стають не лише корисними заняттями, а й цікавими та захопливими пригодами, які навчають дітей спостережливості, турботи та милосердя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень