A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Здорові очі - ключ до повноцінного життя!

Дата: 02.02.2024 08:35
Кількість переглядів: 355

Фото без опису1 лютого 2024 року до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» завітали лікарі-офтальмологи з інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. Філатова НАМН України з міста Одеса.

Серед фахівців були: завідувач організаційно-методичного відділу – Мирненко Валерія Вікторівна, науковий співробітник – Панкратова Тетяна Борисівна та дитячий офтальмолог, кандидат медичних наук – Михальська Світлана Анатоліївна. 

Метою візиту лікарів-офтальмологів було проведення комплексного огляду зору у жителів громади, щоб кожен, незалежно від віку, мав можливість перевірити стан свого зору, отримати кваліфіковану консультацію та, за необхідності, рекомендації щодо подальшого лікування або корекції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуСеред пацієнтів були не тільки дорослі, але й дуже маленькі діти, включаючи немовлят віком до одного року. Прийом відбувався за попереднім записом, але пацієнтів з немовлятками пропускали поза чергою.

Фото без опису Під час перебування офтальмологів відбулося 58 прийомів пацієнтів. Огляд зору проводився за допомогою спеціального обладнання, яке дозволило лікарям-офтальмологам виконати високоякісну діагностику стану очей пацієнтів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Дуже дякуємо лікарям, що вони знайшли можливість приїхати до нашої громади, сподіваємося на подальшу співпрацю та віримо, що разом ми зможемо зробити ще більше для здоров'я та добробуту наших жителів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень