A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відбулась зустріч землекористувачів с. Великоплоске з представниками Державної податкової служби України та Пенсійного фонду

Дата: 23.01.2024 10:58
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

23.01.2024 о 900 у приміщенні Великоплосківської сільської ради відбулась зустріч землекористувачів с. Великоплоске з представниками Державної податкової служби України та Пенсійного фонду.

В ході зустрічі обговорювались питання нарахування та сплати земельного податку та мінімального податкового зобов’язання з фізичних осіб, які мають у власності земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

До відома землекористувачів було доведено інформацію про зміни в земельному та податковому законодавстві, про строки сплати обов’язкових платежів (земельного податку за 2023 рік та мінімального податкового зобов’язання за 2022 рік) та відповідальність за несвоєчасну сплату таких податків. Також надано роз’яснення стосовно вирішення питань, які можуть утворитися при сплаті податків. А саме, надання практичної допомоги щодо звернень до Державної податкової служби з метою звірки нарахувань та інше.

Представником Пенсійного фонду України доведено інформацію щодо працевлаштування, підтвердження страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за віком, передбаченого Законом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень