A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 22.01.2024 12:00
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

22 січня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою надав інформацію про виконання робіт з  ремонту електромереж, ліквідації аварійних дерев на території громади та проведення робіт стосовно очищення доріг від снігу.

Була обговорена діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводились відділом на минулому тижні.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей зазначила, що на минулому тижні в двох сім'ях було проведено профілактичні бесіди з участю працівників поліції та повідомила,що на цьому тижні планується провести роботу щодо вчинення насильства стосовно дитини.

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань повідомила про проведення роботи щодо положення про мобілізаційний план сільської ради.

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна – головний спеціаліст відділу культури надала інформацію щодо проведених заходів в будинках культури та бібліотеках, а також повідомила, що планується провести інформаційні години та заходи до Дня Соборності України.

Володимир Ярочкін - начальник відділу освіти доповів, що на минулому тижні до закладів освіти завітали  представники Роздільнянського РУ Головного управління ДСНС України в Одеській області, які проводили огляд укриттів в закладах освіти Великоплосківської громади.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення.

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень