Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відпочинок з користю

Дата: 10.01.2024 11:06
Кількість переглядів: 108

  В учнів тривають зимові канікули.  Однак разом з відпочинком повертаються «добрі друзі» — збитий режим сну, надмірне використання ґаджетів тощо. Таке дозвілля якісним не назвеш, це безперечно. Педагоги нашої гімназії впевнені: найкращий відпочинок — це зміна діяльності та творчість. Під час канікул продовжують функціонувати шкільні гуртки: спортивний гурток «Юний атлет», який відвідують не лише учні гімназії, а й наші випускники та художньо-естетичний гурток «Акварелька».

    Не секрет, що у багатьох дітей є прогалини в знаннях з того чи іншого предмета. Для бажаючих здобувачів освіти  організовані компенсаторні заняття, які орієнтовані на надолуження освітніх прогалин та попередження можливих труднощів. Такі заняття  включають елементи ігор та вправ, спрямованих на розумовий та творчий розвиток дитини, удосконалення її комунікативних навичок та емоційної сфери.

   Отже, час канікул - це не лише перепочинок, розрядка, зміна видів діяльності, а й період зростання, надолуження освітніх прогалин та саморозвиток.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень