Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 10.01.2024 10:34
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

10 січня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

  

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував, що на минулому тижні була проведена робота з налаштування комп’ютерної техніки (принтерів) та установлена геоінформаційна програма для відділу земельних питань.

 

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою надав інформацію про виконання робіт на території громади.

 

Була обговорена діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводились відділом на минулому тижні. Олена Олексіївна – головний бухгалтер проінформувала про роботу з Казначейством. Начальник фінансового відділу – Олена Миколаївна надала інформацію щодо річної, місячної звітності фінансового відділу та доповіла про плани на наступний тиждень. 

 

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей зазначила, що на минулому тижні проводилася робота с сім'ями за заявками горячої лінії. Профілактичні бесіди з участю працівників поліції були проведені з двома сім'ями.

 

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань зазначила, що продовжується робота стосовно оповіщення військовозобов’язаних на території громади та проінформувала про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна – головний спеціаліст відділу культури надала інформацію щодо проведених заходів в будинках культури та бібліотеках, а також повідомила, що зараз триває Благодійна акція «Тепло на фронт» на підтримку ЗСУ.

 

Володимир Ярочкін - начальник відділу освіти доповів, що у закладах освіти Великоплосківської громади зараз діти знаходяться на зимових канікулах. У Великоплосківському ОЗО-ліцеї продовжується ремонтні роботи санвузла та планується завершити ремонт харчоблоків.

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень