A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Степан Бандера: життя і боротьба.

Дата: 01.01.2024 11:37
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Першого січня виповнюється 115 років від дня народження Степана Бандери – одного з найбільших борців за незалежність України. Його сім’я увійшла до історії українського народу як невмирущий, світлий Символ України в боротьбі за Українську Самостійну Соборну Державу. Бандера – провідник найбільшої і найсильнішої у 30-50-х роках Революційної Організації Українських Націоналістів, організатор і керівник визвольної боротьби проти всіх поневолювачів України. 

До цієї дати, в Тростянецький бібліотеці, підготовили інформаційний стенд:  «Степан Бандера: життя і боротьба». Бібліотекар Піструїл С.І. розповіла про життя і діяльність видатного громадського і політичного діяча, про його  дитинство, юність, студентські роки, історію родоводу, про його дітей, онуків, правнуків, про драматичні процеси над нескореним Провідником української нації та його бойовими побратимами.

Степан Бандера своїм нескореним духом, жертовною боротьбою за волю України сколихнув не одне серце і не одну душу. Він справді став символом нашої нації та українства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень