Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Апаратна нарада

Дата: 01.01.2024 10:51
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

1 січня 2024 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарада з працівниками апарату, керівниками комунальних підприємств та старостами старостинських округів (дистанційно) Великоплосківської сільської ради.

 

У рамках наради були обговорені питання, пов’язані з діяльністю ради, а також визначено пріоритети та плани на наступний тиждень.

 

Інспектор правопорядку та благоустрою Великоплоскіської сільської ради Михайло Знакован повідомив, що на минулому тижні проводилася робота з усунення правопорушень щодо здійснення стоянки та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради.

 

Головний спеціаліст з питань програмного забезпечення та комп’ютерного набору проінформував, що на минулому тижні була проведена робота з налаштування комп’ютерної техніки.

 

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою надав інформацію про виконання робіт з відновлення освітлення на території села Слов’яносербка та про висаджування ялинок на території парку в селі Великоплоске.

 

Була обговорена діяльність фінансового відділу та огляд дій, які проводились відділом на минулому тижні.

Проаналізовані ключові проблеми та потреби КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», які вимагають уваги та вдосконалення.

У рамках наради проаналізували роботу соціального характеру. Світлана Кравцова - начальник Служби у справах дітей зазначила, що на минулому тижні проводилася робота з сім'ями, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

Начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Ірина Звягінцева надала інформацію про аналіз плану підтримки внутрішньо-переміщенних осіб (ВПО). Також повідомила, що з 1 січня розпочинають приймати заявки на отримання субсидій на тверде паливо.

 

Олена Сорокіна – головний спеціаліст з демографічних, міграційних та мобілізаційних питань зазначила, що продовжується робота стосовно оповіщення військовозобов’язаних на території громади та проінформувала про надання інформації до РРДА стосовно забезпечення проведення заходів мобілізації.

 

Також на нараді було обговорено діяльність закладів освіти та культури. Ірина Павлівна – головний спеціаліст відділу культури надала інформацію щодо проведених інформаційних та виховних годин до Новорічних свят та повідомила, що на минулому тижні провели Благодійний концерт на підтримку ЗСУ.

 

Володимир Ярочкін - начальник відділу освіти доповів, що у закладах освіти Великоплосківської громади провели святкові програми та зараз діти знаходяться на зимових канікулах. 

 

Кожна нарада дозволяє визначити нові напрямки роботи апарату сільської ради для покращення якості життя мешканців та розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень