A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Дія.Освіта — національна едьютейнмент освітня платформа актуальних знань та навичок.

Дата: 10.01.2024 15:02
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Про проєкт

Дія.Освіта — національна едьютейнмент освітня платформа актуальних знань та навичок.
Тут кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного ж успіху.

Дія.Освіта — це наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта. Він стартував у 2020-му і був зосереджений на цифровій грамотності та цифрових навичках.

За даними дослідження 2021 року, після запуску Дія.Цифрова освіта понад 2,5 млн людей з початковими цифровими навичками або їх відсутністю покращили свій рівень.

Тепер велика мета Дія.Освіта — зробити прорив не тільки у цифрових знаннях, а й загалом у навичках та вміннях, актуальних у сучасному світі.

«Поки в Україні триває війна, світ не стоїть на місці й активно розвивається. Наш головний виклик — розвиток людського капіталу. Нині в Україні зареєстровано майже 5 млн вимушених переселенців. За міжнародними оцінками — це приблизно 7 млн. Мільйони людей втратили роботу чи закрили бізнес, тому вимушені починати життя з нуля. Завдання держави — створити для цього сприятливі умови. Саме тому за підтримки Google.org ми запускаємо оновлену платформу «Дія.Освіта», щоб кожен мав можливість розвинути нові навички та зробити крок назустріч новій професії», — зазначив віцепрем’єр міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Кожен освітній продукт фахівці із сучасної освіти та практики готували з урахуванням нового європейського порядку денного з навчання дорослих на 2021–2030 рр. — важливого документа, затвердженого Радою Європейського Союзу.

Пріоритет становлять професії, що мають попит на ринку праці. Після успішного завершення навчання кожен отримує сертифікат, який можна додати в резюме.

Платформа доступна за посиланням.

Платформу оновлено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Google.org та Фонду Східна Європа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень