A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Юні таланти нашої громади отримали подарунки

Дата: 28.12.2023 09:31
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

2023 рік був насичений подіями, новими підходами в наданні культурних послуг населенню громади. Наші юні артисти і керівники художньої самодіяльності велику увагу приділили створенню художніх номерів  національно-патріотичного напрямку.   Прийняли участь вихованці  клубних закладів громади в обласному етапі   Всеукраїнського колоквіуму «Космос.Людина.Духовність»(«Космічніфантазії»), Всеукраїнського фестивалю юнацької та дитячої творчості «Чисті роси», Всеукраїнського мистецького конкурсу «Великодні писанки», Обласного фестивалю читців та моновистав «Співець українського слова», Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», Всеукраїнський мистецький конкурс «Квітуча.Вільна. Незалежна», Міжнародному багатожанровому мистецькому конкурсі «Діти України- майбутнє України», в яких діти показали свою майстерність виконання вокальних, хореографічних композицій та навики виконання робіт з декоративно-прикладного мистецтва патріотичного направлення. 12 учасників, 3 колектива зайняли призові місця. Вихованці закладів культури  громади взяли участь у Всеукраїнському флешмобі до дня Незалежності України, до Дня вишиванки, Дня української хустки .

Юні таланти громади прийняли участь у благодійних заходах на підтримку Збройних Сил України: благодійні ярмарки(презентували свої роботи для продажу), благодійні концерти, листи – привітання нашим захисникам.

 Прийняли участь наші  таланти в он-лайн концертах для жителів громади до Дня Конституції України, Дня Соборності України, Дня перемоги над нацизмом, Міжнародного жіночого дня, Дня Незалежності Укураїни, Дня захисників та захисниць України, Дня працівників сільського господарства, новорічних свят.

Завідувачі сільських будинків культури зробили все можливе, щоб культурно-мистецькі заходи проводились  безпечно для вихованців в умовах воєнного стану. Новий рік несе з собою подарунки, віру у добрі справи  та мир на нашій Україні. Талановиті діти громади отримали подарункові набори солодощів і висловлюють щиру подяку Великоплосківському сільському голові Батуріну І.М.,  депутатському корпусу Великоплосківської ТГ, начальнику відділу , культури, молоді, спорту та туризму Ярочкіну В.Ю. за солодкі подарунки. Бажаємо всім здоров'я, творчих успіхів, натхнення і миру.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень