A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Витяг з ДЗК про земельну ділянку тепер можна отримати у Великоплосківському ЦНАП

Дата: 27.12.2023 14:33
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523-р передбачено перелік адміністративних послуг, які мають обов’язково надаватись через ЦНАП, з використанням відомостей Держгеокадастру.

Згідно статті 9 ЗУ «Про Державний земельний кадастр» виключено кваліфікаційні вимоги до осіб, які мають право надавати відомості з Державного земельного кадастру.

Відповідно до вищезазначеного, ЦНАП Великоплосківської сільської ради надає послугу «Витяг з ДЗК про земельну ділянку» та «Витяг з ДЗК про земельну ділянку, що містить відомості Державного реєстру речових прав на нерухоме майно».

Порядок отримання послуги:

Подати Державному кадастровому реєстраторові або адміністраторові центру надання адміністративних послуг чи уповноваженій посадовій особі виконавчого органу місцевого самоврядування:

1) заяву (у паперовій або електронній формі) за встановленою формою;

2) документ, що підтверджує оплату послуг з надання витягу з Державного земельного кадастру;

3) документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою).

Відповідно до ч. 2 ст. 41  ЗУ «Про Державний земельний кадастр» за надання відомостей з ДЗК справляється адміністративний збір.

Станом на 01 січня 2024 року адміністративний збір становитиме:

1) за витяг з ДЗК про земельну ділянку – 151,40 грн та окремо за відомості Державного реєстру речових прав на нерухоме майно – 80 грн (отримання в паперовій формі); 40 грн – отримання в електронній формі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень